Levertijd

 

Bestellingen worden ten alle tijden binnen drie werkdagen verzonden.

Doorgaans worden bestellingen voor 12.00 uur besteld en betaald dezelfde werkdag verzonden tenzij de omstandigheden (drukte of onvoorziene omstandigheden) dat niet toelaten. Mocht niet voldaan kunnen worden aan verzending binnen drie werkdagen dan wordt u hierover altijd zo spoedig mogelijk geïnformeerd.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van Post.nl . Over het algemeen zal de aflevering na verzending de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen en hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Mocht u klachten hebben over de aflevering van uw pakket, laat dit dan zo spoedig mogelijk aan mij weten via mail joyce@hipneigenwijs.dxpmedia.nl of via telefoonnummer 06-13878366.

Verzendkosten

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€4,30 voor bestellingen die door de brievenbus passen binnen Nederland
€6,99 voor pakketpost binnen Nederland
€ 8,99  voor bestellingen naar België en Duitsland

Gratis voor bestellingen vanaf € 75,-.

Brievenbuspakket: Bestellingen met 1 meter stof of minder kunnen als brievenbuspakket verzonden worden (met uitzondering van joggingsstoffen en structuurstoffen). Ook bestellingen met alleen magazines of kleine fournituren, als 1 meter elastiek, meetlint, schaar, tornmesje etc. Twijfel je? Neem dan gerust contact met me op om te overleggen.

Pakketpost: Bestellingen met meer dan 1 meter stof worden als pakketpost worden verzonden. Omdat de dikte van bijvoorbeeld 1,2 meter stof wisselt afhankelijk van de gekozen stof zal het een enkele keer voorkomen dat je bestelling toch als brievenbuspakket verzonden kan worden. Mocht dit van toepassing zijn, dan worden de te veel betaalde verzendkosten geretourneerd en wordt je bestelling alsnog als brievenbuspakketje verzonden.