Arcus skirt – Sofilantjes

Hoi allemaal,

Welkom bij mijn blog, dit keer vertel ik jullie alles over het nieuwe patroon van Sofilantjes, de Arcus skirt?

Zoals ik net al zei, Sofilantjes heeft een nieuw patroon uitgebracht, maar wat ik niet vertelde was dat ik een van de gelukkige was die hem mocht meetesten ? Zo super leuk om te doen, maar ook stiekem wel een beetje spannend. Degene die mij kennen weten dat ik een onwijze perfectionist ben en alles goed wil doen, een nieuw patroon uittesten was dus best wel even spannend. Doe ik het wel goed, zijn dit de foto’s die ze zoeken, heb ik de beschrijving goed genoeg gelezen en echt alle spelfouten eruit gehaald of heb ik toch nog iets over het hoofd gezien? Wat het extra spannend maakte was dat er een plekje te winnen viel in het testteam voor het volgende patroon wat getest zal worden. Als groot Sofilantjes fan wilde ik er natuurlijk alles aan doen om dit plekje te winnen. Op dit moment weet ik nog niet wie er gewonnen heeft, maar de rok is zo onwijs tof dat ik er hoe dan ook graag een blog over schrijf?

De Arcus skirt is zo onwijs tof! Makkelijk te maken, zit snel in elkaar, leuk voor je restjes, maar ook super om je bijzondere stofjes nog net even wat extra’s te geven. Perfect voor ieder meisjes wat graag rondzwiert in haar rokjes. Kortom, wij zijn fan en ik gooi er dan ook gelijk maar een paar foto’s in zodat jullie met eigen ogen kunnen zien hoe gaaf die is?

En heb ik iets te veel gezegd? Nee he, dit patroon is echt zo gaaf! Zoals ik al zei, het zit zo in elkaar. Maximaal 1,5 uur voor een beginner van begin tot eind. Dus vanaf het patroon in elkaar plakken als je kiest voor afdrukken op a4 formaat t/m het omzoomen. Ideaal toch?. Voor de gevorderden onder ons zit die helemaal zo in elkaar!

Zoals we gewend zijn van Sofilantjes is ook dit patroon weer voorzien van een duidelijke en uitgebreide uitleg. Zo vindt je in de uitleg bijvoorbeeld ook hoe je maten moet blenden voor het geval het meisje waarvoor je de rok maakt in verschillende maten uitkomt. Verder vind je natuurlijk een stoftabel, een uitgebreide werkbeschrijving en is er in de sofilantjes facebookgroep altijd wel iemand te vinden die je kan helpen mocht je toch ergens tegen aanlopen. En wat ik eigenlijk het nog fijnste vind aan de Sofilantjes patronen, ze vallen zo mooi op maat als je de maattabel aanhoudt. Ideaal als je het mij vraagt?

Wij waren na de eerste versie gelijk fan van dit toffe rokje en maakte er nog eentje. Gewoon omdat het kan, en omdat het laat zien dat stofkeuze heel bepalend is voor hoe een rokje eruit ziet. De eerste rok die ik maakte straalt wat mij betreft echt iets elegants uit, de tweede daarentegen is veel speelser. En dat is nu net het leuke van dit rokje, 1 patroon maar 2 totaal verschillende rokjes. Kijk en oordeel zelf maar?

Zo genoeg gekletst?. Wij gaan nog een volgende versie in elkaar zetten, weer eentje met een totaal ander uiterlijk. Benieuwd wat het wordt? Volg hip en eigenwijs dan op Facebook of op instagram

Kun je na het lezen van deze blog en het zien van de foto’s ook niet wachten om met dit patroon aan de gang te gaan? Het patroon is t/m maandag 16 september 2019 08.00 CET in de sale voor € 4,24. Je hebt hiervoor geen speciale code nodig. Na maandag is het patroon natuurlijk nog steeds aan te schaffen, echter betaal je dan de normale prijs van € 6,00. Ik zeg scoor hem dus snel in de sale en maak er wat moois van?.

Bedankt weer voor het lezen en laat gerust een reactie achter als je het leuk vindt. Ik lees jullie reacties graag en reageer altijd. Soms duurt het wellicht wat langer voor ik reageer, ik kan tenslotte maar op 1 plek tegelijk zijn, maar iedere reactie wordt gelezen en gewaardeerd❤.

Liefs Joyce?

Arcus patroon nederlandse versie : http://www.sofilantjes.com/product/arcus-rok-pdf-nederlands/

Stof eerste rok https://hipeneigenwijs.nl/product/lycklig-design-feathers-roze/

Tweede rok (let op hier gebruikte ik 1 volledig paneel voor en 1 reststuk van een paneel wat ik over had) https://hipeneigenwijs.nl/product/lion-king/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.