Flora Flaired pants

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.7.4″ _module_preset=”default”][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ _builder_version=”4.7.4″ _module_preset=”default” custom_padding=”||0px|||”][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.7.4″ _module_preset=”default”][et_pb_image src=”https://hipeneigenwijs.nl/wp-content/uploads/2021/03/image00002.jpeg” title_text=”image00002″ _builder_version=”4.8.2″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″][/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.7.4″ _module_preset=”default”][et_pb_text _builder_version=”4.8.2″ _module_preset=”default”]

Hoi,

Welkom op mijn blog over de Flora Flaired Pants van Sofilantjes. Het ideale patroon als je van flaired houdt, als je het mij vraagt?.

De Flora Flaired pants bestaat eigenlijk uit 2 basispatronen, namelijk de normale flaired en de lichte flaired versie. Beide versies zitten in het patroon en je kan dus naar hartenlust variëren. Uiteraard kun je indien gewenst zakken toevoegen aan de voorkant en achterkant, waarbij je voor de achterkant kunt kiezen uit fake pockets of echte.

In mijn voorbeeld heb ik gekozen voor de volle flaired optie, de voorzakken en nep achterzakken. De achterzak lijkt misschien wat ingewikkeld, maar is dat zeker niet. Laat je daar dus niet door afschrikken, hij geeft zo’n leuk effect:).

 

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.7.4″ _module_preset=”default”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.7.4″ _module_preset=”default”][et_pb_text _builder_version=”4.8.2″ _module_preset=”default” custom_margin=”-81px|||||”]

Je maakt de broek het beste van French Terry, mijn tweede versie was ik eigenwijs en maakte ik in joggingstof. Al dragend zie je het bijna niet, maar eigenlijk zit die voor comfort door het gebrek aan stretch niet echt fantastisch. Of je moet een maatje upsizen, dat deed ik echter niet dus de dame hier draagt hem wel maar minder vaak als de eerste versie. Tip dus van mijn kant: niet eigenwijs zijn en het advies voor de stof en het stretchpercentage gewoon netjes volgen:).

Voor wie het leuk vindt om te expirementeren met patronen, dit patroon heeft een tipsectie met hele toffe aanvullingen. Zeker de moeite waard om is uit te proberen zodra je het patroon heb aangeschaft.

Nou genoeg gekletst. Ik zou zeggen bekijk de foto’s en mocht je de Flora Flaired Pants willen aanschaffen, dan kan ik je als tip meegeven dit voor as zondagavond te doen. Tot dan heeft patroon een releaseprijs en die is voordeliger dan de normale prijs. Ik heb geen aandelen of wat dan ook dus voor mij maakt het niets uit, maar als je dan toch wil hebben zou ik zeker van de korting profiteren.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust.

Liefs Joyce?

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row column_structure=”1_3,1_3,1_3″ _builder_version=”4.7.4″ _module_preset=”default” custom_margin=”-47px|auto||auto||”][et_pb_column type=”1_3″ _builder_version=”4.7.4″ _module_preset=”default”][et_pb_image src=”https://hipeneigenwijs.nl/wp-content/uploads/2021/03/image00007.jpeg” title_text=”image00007″ _builder_version=”4.8.2″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″][/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″ _builder_version=”4.7.4″ _module_preset=”default”][et_pb_image src=”https://hipeneigenwijs.nl/wp-content/uploads/2021/03/image00008.jpeg” title_text=”image00008″ _builder_version=”4.8.2″ _module_preset=”default”][/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″ _builder_version=”4.7.4″ _module_preset=”default”][et_pb_image src=”https://hipeneigenwijs.nl/wp-content/uploads/2021/03/image00015.jpeg” title_text=”image00015″ _builder_version=”4.8.2″ _module_preset=”default”][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.