Clavo slim fit jogger

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.7.4″ _module_preset=”default”][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ _builder_version=”4.7.4″ _module_preset=”default”][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.7.4″ _module_preset=”default”][et_pb_image src=”https://hipeneigenwijs.nl/wp-content/uploads/2020/12/Clavo_9_ruffle_30-scaled.jpeg” title_text=”Clavo_9_ruffle_30″ _builder_version=”4.7.4″ _module_preset=”default”][/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.7.4″ _module_preset=”default”][et_pb_text _builder_version=”4.7.4″ _module_preset=”default”]

De titel zegt het eigenlijk al, de Clavo is een uniek slimfit jogger patroon voor jongens en meisje. Met zijn vele opties weer een mooie aanvulling op de patronen die je wellicht al in je bezit hebt.

Wij mochten dit toffe patroon testen en gaven als voorkeur de versie met gerimpelde streep op. We hadden mazzel en mochten inderdaad de gerimpelde versie maken. Het patroon omvat een ruime matenreeks, te weten maat 80 t/m 158 en heeft drie opties: met streep, colorblock streep of gerimpelde streep. Daarnaast zijn er twee achterzakopties, een normale zak en een colorblock zak en kun je bij de voorkant kiezen voor met of zonder gulp.

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.7.4″ _module_preset=”default”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.7.4″ _module_preset=”default”][et_pb_text _builder_version=”4.7.4″ _module_preset=”default”]

De broek heeft ook zakken aan de voorkant, maar mocht je meer een legging/tregging look willen, dan laat je die zakken simpel achterwege.

Persoonlijk vind ik hem zonder gulp prima en heeft de gulpoptie voor ons geen toegevoegde waarde, daarom lieten wij hem achterwege. Inmiddels heb ik meerdere versies gemaakt, als eerste maakte ik er er 1 met voorzakken, gerimpelde streep en colorblock achterzak. De eerste versie maakte ik van oudblauwe french terry gecombineerd met oudroze effen tricot van Swafing.

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row column_structure=”1_3,1_3,1_3″ _builder_version=”4.7.4″ _module_preset=”default” custom_margin=”-47px|auto||auto||”][et_pb_column type=”1_3″ _builder_version=”4.7.4″ _module_preset=”default”][et_pb_image src=”https://hipeneigenwijs.nl/wp-content/uploads/2020/12/Clavo_9_ruffle_stripepocket-scaled.jpeg” title_text=”Clavo_9_ruffle_stripepocket” _builder_version=”4.7.4″ _module_preset=”default”][/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″ _builder_version=”4.7.4″ _module_preset=”default”][et_pb_image src=”https://hipeneigenwijs.nl/wp-content/uploads/2020/12/Clavo_9_ruffle_stripepocket_6-scaled.jpeg” title_text=”Clavo_9_ruffle_stripepocket_6″ _builder_version=”4.7.4″ _module_preset=”default”][/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″ _builder_version=”4.7.4″ _module_preset=”default”][et_pb_image src=”https://hipeneigenwijs.nl/wp-content/uploads/2020/12/Clavo_9_ruffle_stripepocket_4-2.jpeg” title_text=”Clavo_9_ruffle_stripepocket_4 (2)” _builder_version=”4.7.4″ _module_preset=”default”][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.7.4″ _module_preset=”default”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.7.4″ _module_preset=”default”][et_pb_text _builder_version=”4.7.4″ _module_preset=”default”]

Het bleef er natuurlijk niet bij eentje, mijn jurkenmeisje is sinds kort helemaal weg van broeken, mits ze aan haar eisen voldoen. De clavo voldoet op alle punten, doordat die slim fit is draagt die gevoelsmatig voor haar als een legging en door de french terry is die lekker zacht en soepel. 

Voor de tweede broek koos ik voor een normale zak, uiteraard wederom de gerimpelde streep en voorzakken. Voor deze versie gebruikte ik de multi middengrijze french terry en koos ervoor de ruffle ook van deze stof te maken.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row column_structure=”1_3,1_3,1_3″ _builder_version=”4.7.4″ _module_preset=”default”][et_pb_column type=”1_3″ _builder_version=”4.7.4″ _module_preset=”default”][et_pb_image src=”https://hipeneigenwijs.nl/wp-content/uploads/2020/12/Clavo_9_ruffle_3-scaled.jpeg” title_text=”Clavo_9_ruffle_3″ _builder_version=”4.7.4″ _module_preset=”default”][/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″ _builder_version=”4.7.4″ _module_preset=”default”][et_pb_image src=”https://hipeneigenwijs.nl/wp-content/uploads/2020/12/Clavo_9_ruffle_11-scaled.jpeg” title_text=”Clavo_9_ruffle_11″ _builder_version=”4.7.4″ _module_preset=”default”][/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″ _builder_version=”4.7.4″ _module_preset=”default”][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.7.4″ _module_preset=”default”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.7.4″ _module_preset=”default”][et_pb_text _builder_version=”4.7.4″ _module_preset=”default”]

Inmiddels ligt er ook al een derde versie klaar, zonder zakken met gerimpelde streep gemaakt van een heerlijke zachte sweatstof met glitterlook, maar zonder echte glitters. Nieuwsgierig naar hoe die er uitziet? Volg me dan of fb of insta??

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

4 Comments

 1. Anja

  Wat een leuke creaties, super blije dochter!

  1. Joyce Molendijik

   Dankjewel:)

 2. Els

  oohhh!! Die is echt superleuk!!! Denk dat ik nog wel een meisje weet dat daar heel blij van wordt;)

  1. Joyce Molendijik

   Dankjewel. En ik ben benieuwd naar wat jij er van gaat maken:)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.