Clavo slimfit jogger

clavo 1

De winter komt er al weer aan dus hoogste tijd om weer eens wat broeken te maken. Dit keer laat ik jullie graag de Clavo zien. 

Zoals de naam wellicht al doet vermoeden is de Clavo een aansluitende jogger in de maten 80 t/m 158.

Opties

Het patroon bevat drie opties voor de jogger: met streep, colorblock streep of gerimpelde streep. Daarnaast zijn er twee achterzakopties, een normale zak en een colorblock zak en kun je bij de voorkant kiezen voor met of zonder gulp.

Persoonlijk vind ik hem zonder gulp prima en heeft de gulpoptie voor ons geen toegevoegde waarde, daarom lieten wij hem achterwege. Inmiddels heb ik meerdere versies gemaakt, maar als eerste maakte ik er er 1 met voorzakken, gerimpelde streep en normale achterzak. 

clavo 2
clavo 5

Het bleef er natuurlijk niet bij eentje, mijn jurkenmeisje is sinds kort helemaal weg van broeken, mits ze aan haar eisen voldoen. De clavo voldoet op alle punten. Doordat die slim fit is draagt die gevoelsmatig voor haar als een legging en door de french terry is die lekker zacht en soepel waardoor ze voldoende bewegingsvrijheid heeft als ze lekker aan het spelen is.

Voor de tweede broek koos ik voor een colorblock zak, uiteraard wederom de gerimpelde streep en voorzakken. 

Voor deze broek gebruikte ik een jeanslook french terry stof in combinatie met een roze tricot.

clavo 7
clavo 6

Voor de derde broek maakte ik er eentje zonder zakken, maar natuurlijk wel met gerimpelde streep. Deze broek maakte ik van een heerlijke zachte sweatstof met glitterlook, maar zonder echte glitters. 

Kortom wederom een heerlijk patroon van Sofilantjes. Enthousiast geworden?

Je vindt het patroon op de website van Sofilantjes. Leuke stofjes voor het maken van je broek vindt je natuurlijk in de webshop.

Heb je hulp nodig of twijfel j? Je mag me altijd mailen of appen.

Liefs Joyce

clavo 3