Een nieuwe uitdaging!

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.3.2″ global_colors_info=”{}”][et_pb_row column_structure=”2_3,1_3″ _builder_version=”4.3.2″ custom_margin=”-93px|auto||auto||” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”2_3″ _builder_version=”4.3.2″ global_colors_info=”{}”][et_pb_text content_tablet=”

Wat leuk dat je er weer bent! Dit keer een primeur voor jullie. Ik ga namenlijk een heel nieuw avontuur tegemoet. En dat avontuur is behalve heel spannend en leuk voor mij, ook heel leuk voor jullie! Lees dus snel verder en ontdek wat voor leuks er in de planning staat?

” content_phone=”

Wat leuk dat je er weer bent! Dit keer een primeur voor jullie. Ik ga namenlijk een heel nieuw avontuur tegemoet. En dat avontuur is behalve heel spannend en leuk voor mij, ook heel leuk voor jullie! Lees dus snel verder en ontdek wat voor leuks er in de planning staat?

” content_last_edited=”on|tablet” _builder_version=”4.3.2″ width=”91.8%” custom_margin=”|10px||-35px|false|false” custom_margin_tablet=”|||10px|false|false” custom_margin_phone=”|0px||0px|false|false” custom_margin_last_edited=”on|phone” custom_padding=”|0px||25px|false|false” global_colors_info=”{}”]

Wat leuk dat je er weer bent! Dit keer een primeur voor jullie. Ik ga namenlijk een heel nieuw avontuur tegemoet. En dat avontuur is behalve heel spannend en leuk voor mij, ook heel leuk voor jullie! Lees dus snel verder en ontdek wat voor leuks er in de planning staat?

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″ _builder_version=”4.3.2″ global_colors_info=”{}”][et_pb_image src=”https://hipeneigenwijs.nl/wp-content/uploads/2020/02/Avontuur-1.png” src_tablet=”https://hipeneigenwijs.nl/wp-content/uploads/2020/02/Avontuur-1.png” src_phone=”https://hipeneigenwijs.nl/wp-content/uploads/2020/02/Avontuur-1.png” src_last_edited=”on|phone” show_bottom_space_tablet=”” show_bottom_space_phone=”” show_bottom_space_last_edited=”on|tablet” _builder_version=”4.3.2″ width=”109%” custom_margin=”0px|10px|0px|-25px|false|false” custom_padding=”|0px|26px|5px||” global_colors_info=”{}”][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.3.2″ custom_margin=”-30px|auto||auto||” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.3.2″ global_colors_info=”{}”][et_pb_text content_tablet=”

Hoi,

Zoals ik net al zei, allereerst welkom op mijn blog, super leuk dat je er weer bent?. Vandaag neem ik jullie mee in de voorbereidingen van mijn nieuwe avontuur en uitdaging.

Vorig jaar speelde ik al met de gedachte, maar ik vond het zo spannend dat ik het aan niemand vertelde en eerst lekker in mijn eigen hoofd een discussie aanging. Kan ik dit, wil ik dit, gaat dit niet te veel ten koste van mijn gezin, zitten mijn klanten hierop te wachten, hoe regel ik dat handig met de voorraad in de webshop, wat heb ik nodig, kan ik dit alleen, durf ik dit wel etc. Jullie lezen het al, ik zag een weg vol spreekwoordelijke beren en leeuwen, terwijl ik het eigenlijk hartstikke leuk vind. Het past bij me, want ik klets met iedereen maar toch die onzekerheid, die nekt me zo nu en dan?.

Toch trok ik vorig jaar de stoute schoenen aan en melde me lastminute aan voor een klein marktje in ons eigen dorpje. Lekker vertrouwd, je kent iedereen, dichtbij huis dus gegarandeerd een kletspraatje en aanloop. Helaas was het deze bewuste dag onwijs slecht weer en moest ik dus eerder inpakken als gepland. Wel had ik een enorm leuke dag en dit smaakte zeker naar meer!

Stiekem mailde ik dus de organisatie om eens te kijken naar de mogelijkheden. Mijn dochter was enorm enthousiast en riep direct : Mam ik ga mee hoor, dat vind ik super leuk en ik kan toch kaartjes uitdelen en zo. Manlief zei, dan ga ik toch gewoon een paar weekenden niet werken, dan kan Ryan (onze zoon) bij mij blijven en kan jij je ding doen. Bezwaar 1 werd dus getackeld ✔.

Er bleven nog een paar beren en leeuwen over, maar mijn lieve naaivriendinnetje Bianca van Made by Bila riep joh, dan ga ik toch gezellig met je mee. Super leuk! Hoppa bezwaar 2 getackeld ✔.

Degene die mij helpt bij alle technische dingen van de webshop, Michael van Quirky zag mijn bezwaar kwa voorraadadministratie niet zo en moedigde mij samen met zijn vrouw Els van Immaru nog een beetje aan en tackelde dus ook dit bezwaar ✔. Sterker nog zij dachten gelijk met mij mee en hielpen me direct met zo’n beetje alles wat ze maar konden bedenken. Jullie begrijpen dat ik deze lieve mensen enorm dankbaar ben, dus graag zet ik ze bij deze even in het zonnetje. Lieve Michael en Els, jullie zijn toppers en ik ben nog iedere dag zo blij met jullie als mijn helpdesk! Dankjewel❤ .

Vervolgens inventariseerde ik eens via facebook en instagram of jullie mij misschien eens wilde bezoeken en ergens terug wilde zien. Jullie waren super enthousiast, dus ja hoor ook deze vraag/bedenking was beantwoord en getackeld ✔.

Tot slot bedacht ik me dat ik altijd tegen mijn kinderen roep, dat je niks leert en weet als je het niet probeert. Lekker voorbeeld ben je dan, als je zelf niet durft en twijfelt.? Mijn dochter vroeg inmiddels herhaaldelijk of ik al wist of we gingen. Toen ik haar mijn onzekerheid vertelde, want dat is het eigenlijk gewoon. Ik vind het enorm leuk om te doen, maar mijn onzekerheid blijft mij in zulk soort zaken toch met regelmaat parten spelen. Ja echt, lieve mensen, je zou het wellicht niet denken van iemand met een eigen webshop, maar ik kan bij tijd en wijlen onwijs onzeker zijn en enorm piekeren, ik ben net een echt mens?. Maar goed ik dwaal weer eens af?.

Toen ik haar dus vertelde waarom ik zo twijfelde kreeg ik mijn eigen woorden om mijn oren. Mijn achtjarige dame sprak de woorden : als je het niet probeert weet je het ook niet, dat zeg jij ook altijd tegen ons. Tja, slik, zucht, zij maakte daar een terecht punt. En dus stort ik mij vol in dit nieuwe avontuur!

Vol trots en met onwijs veel enthousiasme kan ik jullie vertellen dat ik dit jaar op maar liefst 11 stoffenbeurzen te vinden zal zijn. Ja, je leest het goed, 11 beurzen waar je Hip en Eigenwijs binnenkort kunt vinden! We gaan direct vol gas, ik doe namelijk niet aan half werk?. Of vol gas of niet en ik heb er zo veel zin in! We starten op 8 maart in Den Haag en eindigen op 7 juni in Venlo. We gaan langs Maastricht, Deventer, Delft, Haarlem, Leiden, Amersfoort en Hoorn. (normaal kom ik amper de hoeksche waard uit dus zo zie ik nog is wat, wat een belevenis?). Sorry, alle gekheid weer op een stokkie. Ik heb er dus onwijs veel zin, ondanks dat ik het ook super spannend vind. Komen jullie gezellig langs?

Onderstaand een overzichtje van de datums en locaties ?✂

” content_phone=”

Hoi,

Zoals ik net al zei, allereerst welkom op mijn blog, super leuk dat je er weer bent?. Vandaag neem ik jullie mee in de voorbereidingen van mijn nieuwe avontuur en uitdaging.

Vorig jaar speelde ik al met de gedachte, maar ik vond het zo spannend dat ik het aan niemand vertelde en eerst lekker in mijn eigen hoofd een discussie aanging. Kan ik dit, wil ik dit, gaat dit niet te veel ten koste van mijn gezin, zitten mijn klanten hierop te wachten, hoe regel ik dat handig met de voorraad in de webshop, wat heb ik nodig, kan ik dit alleen, durf ik dit wel etc. Jullie lezen het al, ik zag een weg vol spreekwoordelijke beren en leeuwen, terwijl ik het eigenlijk hartstikke leuk vind. Het past bij me, want ik klets met iedereen maar toch die onzekerheid, die nekt me zo nu en dan?.

Toch trok ik vorig jaar de stoute schoenen aan en melde me lastminute aan voor een klein marktje in ons eigen dorpje. Lekker vertrouwd, je kent iedereen, dichtbij huis dus gegarandeerd een kletspraatje en aanloop. Helaas was het deze bewuste dag onwijs slecht weer en moest ik dus eerder inpakken als gepland. Wel had ik een enorm leuke dag en dit smaakte zeker naar meer!

Stiekem mailde ik dus de organisatie om eens te kijken naar de mogelijkheden. Mijn dochter was enorm enthousiast en riep direct : Mam ik ga mee hoor, dat vind ik super leuk en ik kan toch kaartjes uitdelen en zo. Manlief zei, dan ga ik toch gewoon een paar weekenden niet werken, dan kan Ryan (onze zoon) bij mij blijven en kan jij je ding doen. Bezwaar 1 werd dus getackeld ✔.

Er bleven nog een paar beren en leeuwen over, maar mijn lieve naaivriendinnetje Bianca van Made by Bila riep joh, dan ga ik toch gezellig met je mee. Super leuk! Hoppa bezwaar 2 getackeld ✔.

Degene die mij helpt bij alle technische dingen van de webshop, Michael van Quirky zag mijn bezwaar kwa voorraadadministratie niet zo en moedigde mij samen met zijn vrouw Els van Immaru nog een beetje aan en tackelde dus ook dit bezwaar ✔. Sterker nog zij dachten gelijk met mij mee en hielpen me direct met zo’n beetje alles wat ze maar konden bedenken. Jullie begrijpen dat ik deze lieve mensen enorm dankbaar ben, dus graag zet ik ze bij deze even in het zonnetje. Lieve Michael en Els, jullie zijn toppers en ik ben nog iedere dag zo blij met jullie als mijn helpdesk! Dankjewel❤ .

Vervolgens inventariseerde ik eens via facebook en instagram of jullie mij misschien eens wilde bezoeken en ergens terug wilde zien. Jullie waren super enthousiast, dus ja hoor ook deze vraag/bedenking was beantwoord en getackeld ✔.

Tot slot bedacht ik me dat ik altijd tegen mijn kinderen roep, dat je niks leert en weet als je het niet probeert. Lekker voorbeeld ben je dan, als je zelf niet durft en twijfelt.? Mijn dochter vroeg inmiddels herhaaldelijk of ik al wist of we gingen. Toen ik haar mijn onzekerheid vertelde, want dat is het eigenlijk gewoon. Ik vind het enorm leuk om te doen, maar mijn onzekerheid blijft mij in zulk soort zaken toch met regelmaat parten spelen. Ja echt, lieve mensen, je zou het wellicht niet denken van iemand met een eigen webshop, maar ik kan bij tijd en wijlen onwijs onzeker zijn en enorm piekeren, ik ben net een echt mens?. Maar goed ik dwaal weer eens af?.

Toen ik haar dus vertelde waarom ik zo twijfelde kreeg ik mijn eigen woorden om mijn oren. Mijn achtjarige dame sprak de woorden : als je het niet probeert weet je het ook niet, dat zeg jij ook altijd tegen ons. Tja, slik, zucht, zij maakte daar een terecht punt. En dus stort ik mij vol in dit nieuwe avontuur!

Vol trots en met onwijs veel enthousiasme kan ik jullie vertellen dat ik dit jaar op maar liefst 11 stoffenbeurzen te vinden zal zijn. Ja, je leest het goed, 11 beurzen waar je Hip en Eigenwijs binnenkort kunt vinden! We gaan direct vol gas, ik doe namelijk niet aan half werk?. Of vol gas of niet en ik heb er zo veel zin in! We starten op 8 maart in Den Haag en eindigen op 7 juni in Venlo. We gaan langs Maastricht, Deventer, Delft, Haarlem, Leiden, Amersfoort en Hoorn. (normaal kom ik amper de hoeksche waard uit dus zo zie ik nog is wat, wat een belevenis?). Sorry, alle gekheid weer op een stokkie. Ik heb er dus onwijs veel zin, ondanks dat ik het ook super spannend vind. Komen jullie gezellig langs?

Onderstaand een overzichtje van de datums en locaties ?✂

” content_last_edited=”on|phone” _builder_version=”4.3.2″ custom_margin=”||-214px|||” custom_padding=”0px||8px|||” global_colors_info=”{}”]

Hoi,

Zoals ik net al zei, allereerst welkom op mijn blog, super leuk dat je er weer bent?. Vandaag neem ik jullie mee in de voorbereidingen van mijn nieuwe avontuur en uitdaging. 

Vorig jaar speelde ik al met de gedachte, maar ik vond het zo spannend dat ik het aan niemand vertelde en eerst lekker in mijn eigen hoofd een discussie aanging. Kan ik dit, wil ik dit, gaat dit niet te veel ten koste van mijn gezin, zitten mijn klanten hierop te wachten, hoe regel ik dat handig met de voorraad in de webshop, wat heb ik nodig, kan ik dit alleen, durf ik dit wel etc. Jullie lezen het al, ik zag een weg vol spreekwoordelijke beren en leeuwen, terwijl ik het eigenlijk hartstikke leuk vind. Het past bij me, want ik klets met iedereen maar toch die onzekerheid, die nekt me zo nu en dan?.

Toch trok ik vorig jaar de stoute schoenen aan en melde me lastminute aan voor een klein marktje in ons eigen dorpje. Lekker vertrouwd, je kent iedereen, dichtbij huis dus gegarandeerd een kletspraatje en aanloop. Helaas was het deze bewuste dag onwijs slecht weer en moest ik dus eerder inpakken als gepland. Wel had ik een enorm leuke dag en dit smaakte zeker naar meer!

Stiekem mailde ik dus de organisatie om eens te kijken naar de mogelijkheden. Mijn dochter was enorm enthousiast en riep direct : Mam ik ga mee hoor, dat vind ik super leuk en ik kan toch kaartjes uitdelen en zo. Manlief zei, dan ga ik toch gewoon een paar weekenden niet werken, dan kan Ryan (onze zoon) bij mij blijven en kan jij je ding doen. Bezwaar 1 werd dus getackeld ✔.

Er bleven nog een paar beren en leeuwen over, maar mijn lieve naaivriendinnetje Bianca van Made by Bila riep joh, dan ga ik toch gezellig met je mee. Super leuk! Hoppa bezwaar 2 getackeld ✔.

Degene die mij helpt bij alle technische dingen van de webshop, Michael van Quirky zag mijn bezwaar kwa voorraadadministratie niet zo en moedigde mij samen met zijn vrouw Els van Immaru nog een beetje aan en tackelde dus ook dit bezwaar ✔. Sterker nog zij dachten gelijk met mij mee en hielpen me direct met zo’n beetje alles wat ze maar konden bedenken. Jullie begrijpen dat ik deze lieve mensen enorm dankbaar ben, dus graag zet ik ze bij deze even in het zonnetje. Lieve Michael en Els, jullie zijn toppers en ik ben nog iedere dag zo blij met jullie als mijn helpdesk! Dankjewel❤ .

Vervolgens inventariseerde ik eens via facebook en instagram of jullie mij misschien eens wilde bezoeken en ergens terug wilde zien. Jullie waren super enthousiast, dus ja hoor ook deze vraag/bedenking was beantwoord en getackeld ✔.

Tot slot bedacht ik me dat ik altijd tegen mijn kinderen roep, dat je niks leert en weet als je het niet probeert. Lekker voorbeeld ben je dan, als je zelf niet durft en twijfelt.? Mijn dochter vroeg inmiddels herhaaldelijk of ik al wist of we gingen. Toen ik haar mijn onzekerheid vertelde, want dat is het eigenlijk gewoon. Ik vind het enorm leuk om te doen, maar mijn onzekerheid blijft mij in zulk soort zaken toch met regelmaat parten spelen. Ja echt, lieve mensen, je zou het wellicht niet denken van iemand met een eigen webshop, maar ik kan bij tijd en wijlen onwijs onzeker zijn en enorm piekeren, ik ben net een echt mens?. Maar goed ik dwaal weer eens af?. 

Toen ik haar dus vertelde waarom ik zo twijfelde kreeg ik mijn eigen woorden om mijn oren. Mijn achtjarige dame sprak de woorden : als je het niet probeert weet je het ook niet, dat zeg jij ook altijd tegen ons. Tja, slik, zucht, zij maakte daar een terecht punt. En dus stort ik mij vol in dit nieuwe avontuur! 

Vol trots en met onwijs veel enthousiasme kan ik jullie vertellen dat ik dit jaar op maar liefst 11 stoffenbeurzen te vinden zal zijn. Ja, je leest het goed, 11 beurzen waar je Hip en Eigenwijs binnenkort kunt vinden! We gaan direct vol gas, ik doe namelijk niet aan half werk?. Of vol gas of niet en ik heb er zo veel zin in! We starten op 8 maart in Den Haag en eindigen op 7 juni in Venlo. We gaan langs Maastricht, Deventer, Delft, Haarlem, Leiden, Amersfoort en Hoorn. (normaal kom ik amper de hoeksche waard uit dus zo zie ik nog is wat, wat een belevenis?). Sorry, alle gekheid weer op een stokkie. Ik heb er dus onwijs veel zin, ondanks dat ik het ook super spannend vind. Komen jullie gezellig langs?

Onderstaand een overzichtje van de datums en locaties ?✂ 

 

 

 

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.3.2″ global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.3.2″ global_colors_info=”{}”][et_pb_text content_tablet=”

 

 

 

 

Den Haag 8 maart 2020 10.00-16.30 uur

Venlo 15 maart 2020 10.00-16,30 uur

Haarlem 22 maart 2020 10.00-16.30 uur

Amersfoort 28 maart 2020 10.00-16.30 uur

Delft 4 april 2020 10.00-16.30 uur

Deventer 5 april 2020 10.00-16.30 uur

Hoorn 10 april 2020 09.30-16.30 uur (goede vrijdag)

Leiden 13 april 2020 10.00-16.30 uur (2de paasdag)

Maastricht 24 mei 2020 10.00-16.30 uur

Amersfoort 6 juni 2020 10.00-16.30 uur

Venlo 7 juni 2020 10.00-16.30 uur

” content_phone=”” content_last_edited=”on|phone” _builder_version=”4.3.2″ custom_padding=”18px|||||” global_colors_info=”{}”]

Den Haag 8 maart 2020 10.00-16.30 uur

Venlo 15 maart 2020 10.00-16,30 uur

Haarlem 22 maart 2020 10.00-16.30 uur

Amersfoort 28 maart 2020 10.00-16.30 uur

Delft 4 april 2020 10.00-16.30 uur

Deventer 5 april 2020 10.00-16.30 uur

Hoorn 10 april 2020 09.30-16.30 uur (goede vrijdag)

Leiden 13 april 2020 10.00-16.30 uur (2de paasdag)

Maastricht 24 mei 2020 10.00-16.30 uur 

Amersfoort 6 juni 2020 10.00-16.30 uur

Venlo 7 juni 2020 10.00-16.30 uur

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.3.2″ custom_margin=”|auto|-52px|auto||” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.3.2″ global_colors_info=”{}”][et_pb_text _builder_version=”4.3.2″ custom_margin=”-22px|||||” custom_padding=”13px|||||” global_colors_info=”{}”]

Voor de exacte locatie van de beurs, klik op de locatie waar je heen wil en je kunt zo via google maps bekijken waar je moet zijn. Handig hé, speciaal voor jullie gemaakt zodat jullie mij kunnen vinden?.

Laat gerust een reactie achter als je van plan bent om te komen, wie weet helpt het mijn zenuwen te bedwingen en daarnaast vind ik het gewoon super leuk om te lezen. Mocht je speciale verzoekjes hebben of stofjes waarvan je zegt die wil ik echt even zien voor ik ze koop. Laat het me weten dan zorg ik dat ik ze bij me heb.

Heel veel liefs en hopelijk tot snel:)

Joyce

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.3.2″ global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.3.2″ global_colors_info=”{}”][et_pb_image src=”https://hipeneigenwijs.nl/wp-content/uploads/2020/02/Banner-stoffenbeurs.png” _builder_version=”4.3.2″ custom_margin=”-30px|||||” global_colors_info=”{}”][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

6 Comments

 1. Marijke

  Ik ga het zeker proberen. Heel veel succes. Marijke

  1. Joyce Molendijik

   Hartstikke gezellig en leuk als het lukt om langs te komen. Misschien tot ziens op 1 van de beurzen:)

 2. Carolien

  Wat leuk! Wat een mooi avontuur ga je tegemoet Joyce …Dat gaat jou zeker lukken en nieuwe klanten opleveren die dolenthousiast worden van de kleding die je aanbied en op bestelling kan maken?? Heel veel plezier met dit nieuwe avontuur.

  Groetjes,

  Carollien

  1. Joyce Molendijik

   Dankjewel! Heb er onwijs veel zin in:)

 3. cmh.mylle

  Is er ook een bezoekdagje dicht bij België of nog beter in België?

  Wat ben ik verrukt over jouw site, jouw stoffen keuze, en vooral over jouw fantastische service!!!!!
  Deze week kreeg ik mijn bestelde stoffen. Zalig gewoon: zo netjes geknipt, met veel zorg verpakt, én met nog enkele leuke extra’s. Ik was echt in de wolken.
  Je zal me nog wel zien verschijnen…
  Ik popel om te beginnen: stofje 1 zit in de wasmachine nu. I
  k vind het geweldige mooie stoffen en de kwaliteit zit ook precies wel snor.
  Proficiat Joyce!

  1. Joyce Molendijik

   Oh wat erg, de melding dat je een reactie achterliet kwam in mijn spambox terecht en ik zie hem nu pas! Sorry daarvoor. Ik vind het super fijn om te horen dat je er zo blij mee bent:) Ik had eigenlijk afgelopen mei/juni diverse markten moeten, nou ja moeten, willen draaien, maar helaas liep dat wat anders. Ik heb helaas nog geen idee wanneer er weer een mogelijkheid zal zijn, maar ik hou alle ontwikkelingen in de gaten en mocht je een leuke beurs/markt voor me weten in Belgie ik sta altijd open voor leuke tips:).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.