Skip to content

Welkom

Al ruim 5 jaar staat Hip en Eigenwijs bekend om zijn eigenwijze, vrolijke en unieke stoffen van hoogwaardige kwaliteit en persoonlijke service.

Ik ben altijd op zoek naar de leukste en mooiste stoffen voor jullie en stiekem ook voor mezelf natuurlijk. Omdat unieke stoffen steeds lastiger te vinden zijn, ben ik begin dit jaar gestart met het laten ontwerpen van mijn eigen designs. Je vindt dan ook naast de standaard collectie stoffen meerdere unieke designs die alleen bij mij verkrijgbaar zijn.

Zoals de meeste van jullie weten run ik de webshop alleen en doe ik dat nog steeds iedere dag met heel veel plezier en passie. Heb je hulp nodig, aarzel dan niet en neem contact met me op. 

Veel liefs,
Joyce

Natuurlijk is Hip en Eigenwijs ook aangesloten bij Stichting WebwinkelKeur.

Inspiratie

Net als jullie kruip ik graag achter mijn naaimachine om even heerlijk te ontspannen. Ik naai meestal voor mijn eigen kinderen, maar een hele enkele keer maak ik ook toch nog iets voor een ander of voor mezelf. Vooral de jongedame des huizes heeft voorkeur voor kleding van mama en ik mag dan ook veel voor haar maken. De jongeman des huizes is een echte typische jongen en vindt alles prima als die maar lekker kan ravotten in de kleding die hij krijgt.

Omdat ik weet dat een ‘platte’ stoffoto niet altijd tot de verbeelding spreekt en het leuk is om te zien wat andere maken deel ik de creaties die gemaakt worden graag met jullie. Een kleine selectie hiervan vind je hier.

Ben je op zoek naar meer inspiratie of ben je op zoek naar hulp bij één van je naaiprojecten? Wordt dan gezellig lid van mijn besloten facebookgroep. Deel je creaties, klets gezellig mee en blijf op de hoogte van nieuwe acties, stoffen en leuke activiteiten.

Iedere bestelling wordt met veel liefde en zorg ingepakt. 

Levering

Levering in Nederland, België en Duitsland. Bestellingen worden verzonden op woensdagavond/donderdagochtend en maandagavond. Bekijk voor meer gedetailleerde informatie ons verzendschema.

Veilig betalen

Zowel in NL, België en Duitsland middels Mollie, Bankcontact, afterpay of handmatige overboeking.

Gratis verzending
Uniek spaarsysteem

Spaar punten en betaal ermee met je volgende bestelling of spaar voor een mooi cadeau.

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste acties, stoffen en weetjes.