Skip to content
Menu
0
Your cart is empty. Go to Shop
0
Your cart is empty. Go to Shop

Retourneren/Herroepingsrecht

Standaard bedenktijd

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via joyce@hipeneigenwijs.nl  Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzonderingen Maatwerk

De producten die u via deze webwinkel koopt en op maat worden gemaakt of geknipt volgens de door u ingevoerde specificatie zijn uitgezonderd van het herroepingsrecht. De verkoop van deze producten is definitief na succesvolle betaling.

Tevens zijn conform de wet alle tijdschriften, magazines en/of patronen uitgezonderd van het herroepingsrecht. De verkoop van deze producten is definitief na succesvolle betaling.